Vampirii din Morganville #6

Cei de la LEDA ne-au facut o surpriza si la sfarsitul lunii trecute au publicat volumul 6 din Vampirii din Morganville!

Cartea incepe cu ziua de nastere  a eroinei Claire si continua cu incercarea acesteia de a-l salva pe Shane din temnita.  In timp ce Amelie vegheaza din intuneric, maleficul Bishop incearca sa se impuna si sa se faca respecta in Morganville jurand sa distruga pe toata lumea care i se opune, deschizandu-si astefel un sezon de vanatoare. Claire si prietenii ei sunt printre primii care doresc sa revina la viata normala, cu mai multe drepturi, sper ei si decid sa-l infrunte pe asa zisul parinte al Ameliei!

Cat despre celelalte detalii: relatia dintre Shane si Claire se consolideaza muuult! Chiar foarte muult! (vedeti in carte despre ce e vorba =))) Primarul Richard si Hannah incearca sa salveze cat mai multa lume de la pieire, iar Dr. MIlls, Claire si Myrnin gasesc antidotul impotriva maladiei vampirilor.

Dupa mine aceasta este cea mai frumoasa carte de pana acum nu doar pentru ca este mai lunga, dar si pentru ca se termina si cel mai frumos!

Aici aveti si descrierea celor de la LEDA:

ÎN MORGANVILLE TOATĂ LUMEA ESTE OBLIGATĂ SĂ ZÂMBEASCĂ, FIINDCĂ ALTFEL…

…fiindcă altfel e de rău! Situaţia din oraş devine tot mai tensionată, iar vampirii tot mai nervoşi. Lupta pentru putere răvăşeşte vieţile tuturor, fie aceştia oameni sau morţi-vii. Relativa armonie care se instalase la un moment dat între ei este uitată.

Creaturile nopţii dezlănţuie iadul. Pentru salvarea micului oraş din ghearele maleficului Bishop, începe să fie organizată o mişcare subterană de rezistenţă. Claire Danvers şi prietenii ei sunt primii care doresc să se întoarcă la o viaţă normală şi îl înfruntă pe cel care a jurat să nimicească totul în jur.

Dar chiar dacă ei ar reuşi să-l înfrângă pe Bishop, oare vampirii, după ce au simţit din plin gustul puterii, vor accepta să se întoarcă la vechile reguli?

Myrnin, Amelie, Oliver, Sam, Monica… – alături de toate celelalte personaje care ne-au cucerit în volumele anterioare – sunt din nou prezenţi, gata să ne ofere o poveste formidabilă şi captivantă! Cum se va sfârşi totul? Veţi vedea… 

Restul descoperiti singuri… :>:>

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s