Vampirii din Morganville #5- in sfarsit!

Dupa cum vedeti, coperta arata bestial si exprima actiunea care se petrece inca din primele pagini ale romanullui.  Eu o sa povestesc cate ceva infara de ce e scris pe spatele cartii.

Actiunea continua cu acel razboi care va lasat in suspans inca de la sfarsitului volumului 4. Bishop isi aduna o armata impresionanta si ameninta orasul si conducatorii ei. Amelie se uneste cu Oliver si decid sa porneasca in potriva parintelui Fondatoarei. Celor patru protagonisti le sunt date sarcini care ii fac, din cate zic eu vulnerabili, deoarece sunt separati. In ciuada acestei separari, relatia dintre Shane si eroina cartii, Claire creste considerabil. In final Claire este pusa sa aleaga intre ai jura supunere lui Bishop sau sa moara. Oare ce va alege? DFa greu mai e, bineinteles ii jura supunere. Cam asta e in mare, dar va las sa mai descoperiti si singuri. Acum Va dau si ce scrie pe spatele cartii, sincer, pe mine m-a cam lasat cu ochii in soare la inceput:)) nu prea intelegi multe de acolo:))

MORGANVILLE, TEXAS. LA SUD DE NORMALITATE!

În oraşul universitar Morganville, vampirii şi oamenii au coexistat într-o relativă armonie… până la sosirea lui Bishop, o căpetenie a vampirilor care ameninţă să readucă epitetul de malefic în expresia maleficii morţi-vii şi să spulbere fragila stare de pace. Numai că Bishop nu este singurul pericol…

 Nori negri şi violenţi prevestesc o furtună de proporţii devastatoare. În timp ce studenta Claire Danvers şi prietenii ei se pregătesc să apere oraşul de elementele dezlănţuite — atât de cele naturale, cât şi de cele nenaturale —, se petrece un lucru neaşteptat: vampirii din Morganville încep să dispară unul câte unul. Descoperirea motivului o conduce pe Claire spre o ultimă opţiune: să-i jure supunere lui Bishop… sau să moară.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s