Morganville Vampires!

Iata ca in aceasta perioada in care suntem intoxicati si invadati de vampiri, se mai pot gasi romane suferitoare si interesante. Pe langa bine cunoscuta si indragita serie Twilight am descoperit, nu demult, o carte care pur si simplu m-a fascinat si  mi-a captat atentia fiind vorba despre Vampirii din Morganville.

In Romania au aparut doar primele patru volume:

1. Casa de Sticla


   Primul volum prezentandu-ne-o pe studenta Claire Denvers care se mută din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville. Ea descoperă că persoanele cu care împarte locuinţa nu dau prea multe semne de viaţă, acestea fiind: fantoma Michael, gotica Eve si lenesul Shane. Cu toate acestea, prietenii o vor apara pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale oraşului vor ieşi la lumină, lacome de sânge proaspăt.

Morganville parea foarte ciudat pentru straina si nou venita Claire, oamenii nu prea umblau pe strazi decat pentru cumparaturile strict necesare, grăbiţi, tăcuţi şi fără să se uite la cei care treceau pe lângă ei, fie pe jos, fie cu maşina. In scurt timp eroina cartii afla ca in acest oras ciudat domneu vampirii, si nu orice de vampiri ci vampiri periculosi acre pandesc si stau la cotitura sa te prinda mai ales noaptea… De unde si sfatul autoarei: Nu ramaneti afara dupa lasarea intunericului!

Intre cei patru protagonisti se leaga o prietenie puternica si chiar ceva mai mult intre Claire si Shane ca si in cazul lui Michael si Eve.

Finalul primului volum va tine cu sufletul la gura, acesta terminandu-se cu o lupta!

2. Balull fetelor moarte

  Dupa ce tatal lui Shane da buzna in oras, inmpreuna cu gasca lui,  curajoasa Claire sufera mult dupa prinderea iubitului sau. Pentru a-l putea elibera, ea si prietena ei proscrisa Eve merg la balul uneia dintre fratii in speranta ca vor gasi ajutor. Dar când află adevăratul motiv al invitaţiei, întregul iad se dezlănţuie, fiindcă de data aceasta viii şi morţii deopotrivă sunt gata să sfâşie cortina nopţii…

 

 

 

 

 

 

3. Aleea intunericului

In cel de-al treilea roman, Claire i-a jurat credinta Ameliei el mai puternic dintre vampirii din oraş. Protecţia pe care i-o asigură contractul cu Fondatoarea nu prea are darul să-i liniştească pe cei apropiaţi ei. Dintr-odată, oamenii încep să moară pe capete şi în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vînând-o, iar un străvechi vampir îi transmite înfiorătoarea invitaţie de a veni să ia lecţii particulare în locuinţa sa izolată. În ce scop – Claire urmează să descopere curând… ceea ce va da un nou şi înspăimântător înţeles termenului de cursuri serale. Iar in cele din urma, eroina ramane stapana unui secret care ar putea zgudui intregul orasel.

 

 

 

 

 

4. Banchetul nebunilor

Cand toate pareau rezolvate si Claire, in sfarsit, putea rasufla usurata, un misterios domn isi face simtita prezenta. Aces domn fiin chiar tatal Ameliei.Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop… ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville…

Restul va las pe voi sa descoperiti citind! Eu am toate cartile deja si va dau garantia ca nu o sa le lasati din mana pana cand nu le terminati! Sunt extraordinare si palpitante!

Nu uitati ca „Nicio carte nu rezista daca nu zidesti in ea o parte din sufletul tau!”

Have fun reading!
Kisses!:*

Reclame

3 gânduri despre &8222;Morganville Vampires!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s